Bli medlem

Siste:  Per januar 2019 har klubben blitt en digital klubb uten medlemskontingent, medlemsmøter og medlemsmagasin på papir. Du kan fremdeles melde deg inn digitalt med mailadressen din – for å få digital informasjon fra klubben – når dette sendes ut!

Flyet kommer og henter oss ved innjøen i Yukon
Flyet kommer og henter oss ved innjøen i Yukon etter endt villmarksopphold.

Meld deg inn i klubben her:  post@arktiskvillmarksklubb.no

– Er du interessert i arktiske og beslektede villmarksområder?
Har du planer om å reise til arktiske områder?
Har du lyst til å treffe folk som har reist?
Liker du å se film og lysbildeshow fra villmarka?
Har du selv reist i arktiske og beslektede områder?

Svarer du ja på noen av disse spørsmålene er et medlemsskap i Arktisk Villmarksklubb noe for deg! Som medlem får du tilsendt klubbens medlemsblad, Arktisk Magasin, to ganger i året. Disse blir sendt ut i forkant av medlemsmøtene og fungerer samtidig som en innkalling til disse – to ganger i året. Vanligvis legges møtene til høsten – slutten av november og til våren – slutten av april hvert år.
     Arktisk Magasin
Magasinet inneholder artikler fra turer og ekspedisjoner som klubbens medlemmer har vært med på i tillegg til informative artikler om villmarksområder, utstyr, reisemåter, natur, dyr, etc.
     Innmelding i klubben
Kontingenten er for tiden kr 200,- pr år. Du melder deg inn ved å sende oss en mail (bruk linken nedenfor) med ditt navn, adresse og telefonnummer. Etter at du har betalt inn medlemsskapet – så får du en bekreftelse fra oss med siste nummer av Arktisk Magasin.

Hvis du ikke har mail, så kan du betale inn beløpet til
Arktisk Villmarksklubb på postgirokonto 0530 01 96766. Du får da tilsendt siste nummer av Arktisk Magasin samt bekreftelse på ditt medlemskap.
Jeg vil bli medlem: post@arktiskvillmarksklubb.no

 

Én kommentar til “Bli medlem”

Det er stengt for kommentarer.