Om klubben

Grizzly i terrenget like ved innsjøen vi bodde
Grizzly i terrenget like ved innsjøen vi bodde

 

Arktisk Villmarksklubb har pr. januar 2019 blitt en digital klubb (aktiviter skjer kun på nett) uten medlemsavgift, medlemsmøter og papirmagasin. Men vi avholder et (foreløpig) siste ordinært medlemsmøte med digitalt magasin søndag den 7. april. Se forsiden for mer informasjon.

Arktisk Villmarksklubb er en forening for mennesker som er interessert i arktisk villmark og beslektede områder. Hensikten med klubben er å utveksle erfaringer og informasjon, samt å hjelpe de som skal ut å reise. Mange av medlemmene har reiseerfaringer fra villmark i Alaska, Canada, Grønland, Svalbard og Russland. Kanopadling, fotturer, fjellturer, fiske, klatreturer og lengre ekspedisjoner er de vanligste aktivitetene.

Klubben ble startet i 1983 av en liten gruppe villmarksfarere som alle hadde vært på padleekspedisjoner i Alaska og Canada. Senere har klubben vokst seg til et samlingspunkt for de som enten har realisert, eller ønsker å realisere sine villmarksdrømmer.

Her kan du laste ned en oversikt over alle som har vært på villmarkstur gjennom årenes løp.

Klubben har to medlemsmøter i året, vanligvis hver vår og høst. Her er det villmarksforedrag, bevertning og hyggelig samvær med andre villmarksinteresserte. Klubbens medlemsblad Arktisk Magasin kommer også ut to ganger i året – rett før medlemsmøtet.
Her finner du klubbens gamle nettsider: http://www.arktiskvillmarksklubb.no/gammel/

Styrets sammensetning er:

Leder: Morten Brekke
Kasserer:
Sekretær: Lars Kristiansen
Nestleder: Frode Langset
Styremedlem: Morten Johansen