Nytt villmarksmøte søndag den 23. april 2017

Søndag den 23. april blir det nytt medlemsmøte i Arktisk Villmarksklubb. Sted: Groruddalen Motorsenter. Start klokken 16.00. Det blir to foredrag på ettermiddag/kveld med en kaffepause i mellom. Det blir anledning til å kjøpe kaffe, brus og vafler. Loddsalg i pausen.

Lars med kanadarøye

Første foredrag blir med Øystein Saga og Frode Høybråten fra Snake og Peel River i Yukon-territoriet nord i Canada. De hadde en begivenhetsrik ferd ned denne villmarkselven i fjor sommer med observasjoner av grizzly, svartbjørn, elg, caribou, bever og villsau. En spennende tur med flott natur og rike opplevelser.

Etter kaffepausen vil Morten Brekke vise sitt videoshow fra villmarka i Yukon, som han gjennomførte sammen med Lars Kristiansen for noen år siden: «Alene i villmarka». Her blir det fantastisk fiske, kanopadling, fjellturen og basecamp i villmarka.