Drømmeturen på NRK

Lars og Morten Brekke overvintret som dere sikkert vet i Yukon i Canada sammen med to venner for over 30 år siden. Lars og Morten var tilbake ved hytta  siste gang sammen i 2010 – men nå har NRK også laget en program fra villmarkshytta i Canada. Innslaget kommer i programserien Drømmeturen med Cecilie Skog og Aleksander Gamme.

Fra venstre Lars, Wenche, Morten og Iver foran hytta i 1982.
Fra venstre Lars, Wenche, Morten og Iver foran hytta i 1982.

Drømmeturen 6

Cecilie Skog og Aleksander Gamme
Cecilie Skog og Aleksander Gamme

Cecilie Skog og Aleksander Gamme drar til den kanadiske villmarken sammen med Gabi, Emil (10), Stella (8) og Eiliv (18). For 30 år siden overvintret far til barna, Iver, her sammen med tre venner, men han døde før barna var store nok til å bli med tilbake og se stedet pappa aldri glemte. Nå vil de oppleve villmarken selv og kanskje bli litt bedre kjent med faren de mistet så alt for tidlig. (6:6)

NRK tirsdag – 4 nov. 2014 19:45

Varighet: 59 minutter

Iver med røye

Én kommentar til “Drømmeturen på NRK”

  1. Flott og rørende program igår, ekstra artig når man har et forhold til historien. Du er i ditt ess der borte Lars!
    Det frister å reise til Yukon igjen.

Det er stengt for kommentarer.