Kategoriarkiv: Arktisk Magasin

Arktisk Magasin «på luften»

Det nye nummeret av Arktisk Magasin er endelig «på luften» i digital versjon. Les magasinet ved å klikke på linken under. Du kan også laste magasinet i en PDF-versjon og den kan du også ta med deg på mobilen eller PC – når du er ute og reiser. For deg som ønsker å skrive ut magasinet på papir – så må du gjerne gjøre det.

Arktisk Magasin kan du lese her (på Issuu-plattformen). Klikk deg gjennom magasinet under: Arktisk Magasin nr. 1 – 2018
For å få full-skjermvisning – klikker du på firkanten nede til høyre!

 

Hvis du vil lese magasinet som en god gammeldags PDF eller skrive den ut, da kan du klikke her: PDF – Arktisk Magasin.

Redaksjonen og styret i Arktisk Villmarksklubb ønsker alle medlemmer og lesere en riktig god sommer. Vi kommer tilbake med mer informasjon over sommeren om medlemsmøtet til høsten.

God sommer og god lesning av Arktisk Magasin!

Mvh fra Morten Brekke / redaktør og leder av AVK.

Villmarksmøte 26. november

Villmarksklubben ønsker velkommen til nytt medlemsmøte på søndag den 26. november 2017. Vi starter kl. 16.00 med spennende foredrag/bilder/film. Kvelden deles i to med en hyggelig kaffepause i mellom innslag. Adressen er som vanlig Haavard Martinsens vei 1 på Haugenstua Motorsenter. Velkommen.

Kveldens program blir:
1.  Padling ned Tikchik River i Alaska
2. Fluefiske og villmark i Yellowstone nasjonalpark i USA.

Kvelden blir også markedsført gjennom klubbens medlemsmagasin Arktisk Magasin, som alle medlemmene får tilsendt i posten 14 dager før møtet.

Ikke-medlemmer er også velkomne som gjester denne kvelden!

LES MER HER!

Årsmøte den 26. februar

Logo mail 2 jpg

Årsmøtet ble avholdt på Ryen torsdag den 26. februar kl. 18.00. Alle medlemmene i klubben fikk innkalling til årsmøtet i rett tid og møtet gikk som planlagt. Styret forblir det samme i med av to av styremedlemmene tok gjenvalg og alle gikk for det.

Neste medlemsmøte blir søndag den 26. april kl. 16.00 på Groruddalen Motorsenter. Sett av denne kvelden allerede nå!

Snart årsmøte

Det blir årsmøte i klubben torsdag den 26.februar og nytt villmarksmøte vil bli søndag den 26. april. Informasjon vedrørende årsmøte kommer senere og saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, sendes styret i klubben.

Arktisk Magasin

Klubbens medlemsblad

Medlemsbladet Arktisk Magasin
Medlemsbladet Arktisk Magasin

Arktisk Magasin er klubben medlemsblad som kommer ut to ganger per år. Magasinet kommer ut cirka to – tre uker før neste medlemsmøte og fungerer også som en analog innkalling til dette møtet.
Magasinet kommer ut i papirform, men vil også komme digitalt som en PDF eller på nett. Du må være betalende medlem for å kunne få papirutgaven og tilgang til utgavene på nett.
Du kan også bidra med artikler til magasinet fra dine siste villmarks- turer i inn- og utland. Du sender da teksten til oss i Word-format eller lignende, samt digitale bilder på mail eller CD.  Adressen finner du i fanen Kontakt oss.
Du kan også sende oss noen få ord på mail – om du ikke føler deg skrivelysten eller ikke har tid. Send oss da noen få stikkord om din siste tur som f.eks: Hvem som var med, når dere dro, hva dere opplevde på turen, spesielle hendelser, dyreliv, fiske etc. Send gjerne også med et bilde eller to. Dette vil da komme under HvemReiserHvor på side 3 i magasinet.

Les en utgave av Arktisk Magasin her! Lettere å lese på nett.

Les en tidligere utgave av magasinet! Passer best til utskrift.