Alle innlegg av Brekke

Villmarksmøte 26. november

Villmarksklubben ønsker velkommen til nytt medlemsmøte på søndag den 26. november 2017. Vi starter kl. 16.00 med spennende foredrag/bilder/film. Kvelden deles i to med en hyggelig kaffepause i mellom innslag. Adressen er som vanlig Haavard Martinsens vei 1 på Haugenstua Motorsenter. Velkommen.

Kveldens program blir:
1.  Padling ned Tikchik River i Alaska
2. Fluefiske og villmark i Yellowstone nasjonalpark i USA.

Kvelden blir også markedsført gjennom klubbens medlemsmagasin Arktisk Magasin, som alle medlemmene får tilsendt i posten 14 dager før møtet.

Ikke-medlemmer er også velkomne som gjester denne kvelden!

LES MER HER!

Referat fra villmarksmøtet

Søndag den 23. april var det et nytt medlemsmøte i Arktisk Villmarksklubb på Groruddalen Motorsenter. Som vanlig var det to forskjellige foredrag med film og bilder. Denne vårdagen var det 30 personer tilstede på arrangementet. Les mer!

Duo Lakes fra fjellsiden på andre siden.

En førstereisgutt forteller

Klikk på bildet under og les om en førstereisgutt som beretter om da han var med på et tøff padleekspedisjon i Canada for første gang.

Klikk og les om min beretning da jeg som førstereisgutt var med til villmarka i Canada for første gang.
Klikk og les om min beretning da jeg som førstereisgutt var med til villmarka i Canada for første gang.

Foredrag den 20. november 2016

gammelt-bildeForedraget på kveldens villmarksmøte vil være av Randulf Valle. Han skal fortelle og vise bilder fra innholdet i sine to siste bøker: Hjalmar Dale – den glemte eventyrer og Friluftsliv i Finnmark. Dette blir en spennende og unik kveld. Still opp på denne kvelden. Velkommen! Det blir en kaffepause mellom foredragene.

Les mer her!

Villmarksmøte til høsten

Nytt villmarksmøte er bestemt til søndag den 20. november 2016. Sett av denne datoen i kalenderen allerede nå. Vi kommer tilbake til innhold på kvelden og hvilke foredrag du vil kunne få se.

Ha en riktig god sommer!
Logo mail 2 jpg

Vellykket medlemsmøte

Søndag den 24. april hadde vi et vellykket villmarksmøte i Arktisk Villmarksklubb i klubbens gamle lokaler på Grorud Motorsenter på Haugenstua i Oslo.

Foredragholderne Øystein Køhn og Morten BrekkeForedragholderne Øystein Køhn og Morten Brekke

Det var cirka 30 fremmøtte denne gang i det fine vårværet. Øystein Køhn  holdt bildeforedrag om Grizzly i Alaska og Morten Brekke viste en film om villmarkstur til Yukon i Canada.  LES MER!